Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Exclusieve auto occasion kopen? JHL Automotive!

U wilt een auto met luxe en klasse, voor een scherpe prijs? Wat dacht u van een occasion? Bij JHL Automotive kunt u een exclusieve auto occasion kopen voor een eerlijke prijs. We hebben een groot assortiment in jonge, luxe tweedehands auto’s van merken als Audi, Mercedes en BMW. Dus voor comfort en snelheid bent u bij JHL Automotive op het juiste adres.

Alsof u een nieuwe auto rijdt, maar dan voor een tweedehandsprijs

We vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom zoeken wij altijd naar goede betrouwbare auto’s. Een exclusieve auto occasion van JHL Automotive hoort in onze ogen een unieke auto te zijn, met veel karakter en het gevoel van luxe. Daarop baseren wij elke dag onze keuze voor een auto. Wij zijn ervan overtuigd dat u de klasse die u verwacht niet alleen in nieuwe auto’s zal vinden, maar ook in één van onze occasions.

 

Bekijk ons aanbod

Slim inkopen, ons talent

Wij kennen de markt als geen ander, omdat wij al jaren ervaring hebben in het in- en verkopen van BMW’s. Daarnaast bieden we al jaren leaseconstructies aan. Vanuit die ervaring zijn we begonnen met het inkopen van tweedehands auto’s en waarschijnlijk uw nieuwe exclusieve auto occasion. Ons uitgekiende inkoopbeleid zorgt ervoor dat we de prijzen lager houden dan de meeste luxe auto’s. Daardoor kunt u de auto rijden die u altijd al eens heeft willen rijden.

Een prettige zoektocht met een mooi resultaat

JHL Automotive is een echt familiebedrijf. Als u langskomt in onze showroom wordt u geholpen door vader Henk, zoon Jack of zwager Luca. Alle drie hebben ze dezelfde grote passie voor luxe auto’s en alle drie hopen ze samen met u die ene exclusieve auto occasion te vinden waar u naar zocht. Dat maakt niet alleen het resultaat goed, maar ook de weg daar naartoe erg prettig.

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
Bekijk ons aanbod