Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Luxe auto te koop! Exclusieve occasions, voor scherpe prijzen

Wij hebben uw luxe auto te koop! De kans is groot namelijk dat u tussen ons grote assortiment aan luxe tweedehands auto’s uw droomauto vindt. Vanwege onze slimme inkoop en ervaring betaalt u daar ook nog eens een scherpe prijs voor. Het specialisme van JHL Automotive is dat u een betrouwbare auto met comfort en luxe kunt rijden, voor een verrassende prijs. Daarbij krijgt u altijd een passend advies en bekijken we samen de mogelijkheden!

Waarom nieuw kopen als een occasion zo goed verzorgd is?

Een tweedehands auto kopen betekent niet dat u hoeft in te leveren op het gebied van luxe. Waarschijnlijk hebben wij de luxe auto te koop die u zoekt. Betrouwbaar, uniek en comfortabel. We zoeken altijd jonge occasions van topmerken, die voelen alsof ze nieuw zijn. Onze auto’s zijn vaak echt exclusief en karaktervol.

bekijk ons aanbod

Niet alleen de auto is zeldzaam

Onze auto’s zijn zeer scherp geprijsd. We horen vaak dat mensen het zeldzaam vinden dat wij een luxe auto te koop hebben staan voor zo’n lage prijs. Wij hanteren die lage prijzen doordat we weten hoe de markt werkt en snappen waaraan je een goede occasion herkent. Daardoor betaalt u niet de hoofdprijs, maar heeft u wel de luxe die u verwacht van een auto.

 

De ervaring van een familie

Die ervaring komt voort uit een hechte familieband. JHL Automotive bestaat namelijk uit vader Henk, zoon Jack en zwager Luca. Alle drie hebben ze een enorme passie voor luxe auto’s, ervaring met het inkopen van BMW’s en het aanbieden van leaseconstructies op maat. Dagelijks helpen wij mensen aan auto’s van topmerken zoals Audi, Mercedes of Volkswagen. Ons assortiment is erg divers, dus hopelijk hebben wij ook uw luxe auto te koop!

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
bekijk ons aanbod