Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Exclusieve auto kopen? JHL Automotive!

U wilt een luxe auto rijden, die exact voldoet aan uw eisen? Maar waar kunt u juist die ene exclusieve auto kopen die past bij uw wensen? JHL Automotive heeft een groot aanbod in nieuwe auto’s en jonge exclusieve occasions. Dankzij onze kennis en passie kunnen we samen met u op zoek naar die ene auto die u altijd al heeft willen rijden, voor een verrassend scherpe prijs.

Rijden met comfort en klasse

Als het gaat om een auto dan wilt u natuurlijk betrouwbaarheid, maar ook comfort, luxe en uitstraling. Daarom wilt u graag een exclusieve auto kopen. Wij helpen dagelijks onze klanten in hun zoektocht naar een droomauto. Door onze passie voor auto’s en onze jarenlange ervaring met het inkopen van luxe auto’s, hebben we een groot wagenpark vol met nieuwe en tweedehands auto’s. De kans dat uw toekomstige auto hiertussen staat, is dan ook erg groot.

Bekijk ons aanbod

Een occasion is misschien wel de perfecte uitkomst

Dagelijks zoeken wij naar jonge exclusieve occasions, die voldoen aan onze kwaliteitseisen. In onze showroom vindt u heel veel verschillende auto’s van merken als Audi, BMW, maar ook Porsche. De auto’s zijn dus niet nieuw, maar vaak jong en altijd in een perfecte staat. Dat merkt u aan de prijs! Een exclusieve auto kopen, die voelt als nieuw, hoeft dus niet extreem duur te zijn.

De kennis en passie van één familie

JHL Automotive is een echt familiebedrijf. Vader Henk, zoon Jack en zwager Luca, delen samen een passie voor luxe exclusieve auto’s. De ervaring die zij opgedaan hebben met het inkopen van onder andere BMW’s en het aanbieden van verschillende lease mogelijkheden, zetten zij nu in om uitstekende luxe occasions in te kopen. Een exclusieve auto kopen doet u toch ook het liefst bij een betrouwbaar bedrijf met veel passie? Bekijk dus snel ons aanbod of maak een afspraak!

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
Bekijk ons aanbod