Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Over JHL Automotive

In- & verkoop auto’s, lichte bedrijfsbussen, en exclusieve occasions.

Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van auto’s, lichte bedrijfsbussen, en exclusieve occasions. 95% van onze voorraad auto’s en lichte bedrijfsbussen zijn ex leaseauto’s welke middels veilingen door ons worden aangeschaft. De voertuigen die middels de veiling worden verkocht komen met een uitgebreid technisch en optie’s rapport. Bij inname worden deze voertuigen door ons nogmaals gecontroleerd en uitgebreid bereden. Daarna worden ze standaard gepoetst, en voorzien van een APK, mocht deze minder dan 3 maanden geldig zijn. Het mogelijk nodige onderhoud wordt bewust niet uitgevoerd, daar wij voor onze klanten de prijzen zo laag mogelijk willen houden. Daarbij verkopen wij ook veel aan garage houders/collega handelaren, die liever het onderhoud in eigen beheer willen houden en zelf willen voorzien van hun stempel.

Ca. 175 auto’s op voorraad

Wij beschikken over een occasionplein van ruim 7500m2 op een perceeloppervlakte van 10.500m2. Hier staan te allen tijde zo’n 175 voertuigen te bezichtigen, voornamelijk lichte bedrijfs en personen ex leaseauto’s. Binnen in onze prachtige showroom staan de exclusieve voertuigen.

Service en kwaliteit

Wij zetten onze voertuigen zo scherp mogelijk in de markt, dat is onze hoogste prioriteit. Voor scherpe prijzen voertuigen aan bieden welke gereed zijn voor eindgebruikers, dat is ons verdien model. Uiteraard zouden daarom de bijkomende eventuele werkzaamheden zoals service beurt en garantie pakket door belast moeten worden aan de klant.

Het ontstaan van JHL Automotive

Onder aan de ladder beginnen en hard werken, dat is de enige juiste fundering voor elk goed lopend bedrijf! In 2002 begon ik, Luca, naast m’n studie met een bijbaan als autopoetser in mijn geboorteplaats Zuidwolde. Na afronding van de studie kwam ik door de liefde voor het merk in 2008 bij de BMW-dealer te Hoogeveen terecht als magazijnmedewerker. Na 2 jaar werd er promotie gemaakt tot receptionist en heb ik 4 jaar ervaring opgedaan in de aftersales. In 2012 belandde ik als verkoper in de universele autohandel waar veelal ex-leaseauto’s werden doorgezet voor export, maar waar ook particulieren hun weg vonden voor aanschaf van een auto. Echter, ik kwam in 2014 toch weer terug bij BMW, nu als verkoopadviseur. Na 7 jaar ervaring op te hebben gedaan in verkoop bij zowel universeel als bij een premium dealerbedrijf besloot ik om in 2019 de stoute schoenen aan te trekken en samen met mijn schoonfamilie een nieuwe onderneming in de autohandel op te starten. JHL Automotive was geboren, en gevestigd in een van de mooiste panden van Hoogeveen. Het pand aan de weg om de Oost 10. Het bekende pand van voormalig Benjamins en Derks. Na 2,5 jaar samenwerking zijn onze wegen gescheiden en heb ik beide compagnons uitgekocht.

De focus op handel in zowel lichte bedrijfsauto’s en personen ex-leaseauto’s voor scherpe prijzen wordt niet alleen voortgezet, maar tevens versterkt. Dit door de toegevoegde waarde van Bert, die vele jaren ervaring heeft in de autobranche en zich de laatste jaren vooral heeft gespecialiseerd in de inkoop van ex-lease lichte bedrijfs- en personenauto’s. Naast mijn zakelijke carrière was ik hobbymatig al vroeg bezig met exclusieve auto’s. Op mijn 22 schafte ik mijn eerste sportwagen aan, logischerwijs een BMW M3. In mijn 25e levensjaar werd dit al aardig serieuzer en kwam de eerste Ferrari. Door juiste in- en verkoop van een aantal Ferrari ’s die volgden wist ik op 30-jarige leeftijd mijn eerste Lamborghini te bemachtigen. De kroon op mijn harde werk! Ik wil dit nu zakelijk met dezelfde passie en opgebouwde kennis voortzetten. Uiteraard sta ik er niet alleen voor en is er inmiddels een prachtig verkoopteam samengesteld.  Robert, Berjan, Sander B., en Sander L., staan voor je klaar!

Wees welkom bij JHL Automotive!

Onze medewerkers

Luca | Inkoop & eigenaar
Bert | Inkoop
Robert | Verkoop
Sander B. | Verkoop
Berjan | Verkoop
Sander L. | Verkoop
Karin | Interieurverzorgster
Monica | Boekhouding