Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Exclusieve auto’s te koop voor een scherpe prijs

JHL Automotive is gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve occasions van onder andere de merken Audi, BMW en Volkswagen. Wij hebben bijzondere auto’s te koop die altijd betrouwbaar zijn, met de luxe die u verwacht. Vanwege ons uitgekiende inkoopbeleid betaalt u bij ons altijd een eerlijke en scherpe prijs. op deze manier willen het onze klanten makkelijker maken, om de auto van hun dromen te kopen!

Een jonge occasion, dat scheelt geld

Wij hebben exclusieve auto’s te koop voor opvallend lage prijzen. Hoe dat kan? Het zijn meestal jonge occasions, die wij slim inkopen. Daardoor voelen onze auto’s haast als nieuw en koopt u ook nog eens een auto die niet op elke straathoek te vinden is. Omdat wij niet zomaar elke auto aannemen, kunnen wij een betrouwbaar assortiment aanbieden, met topkwaliteit auto’s van verschillende exclusieve merken.

bekijk ons aanbod

De passie van een familie

JHL Automotive bestaat uit vader Henk, zoon Jack en zwager Luca. Het is dus een echt familiebedrijf. Dat merk je aan de kennis, maar ook aan de passie en sfeer die er in ons bedrijf hangt. Wij hebben exclusieve auto’s te koop die gekocht zijn vanuit die passie en we verkopen die graag op een warme en eerlijke wijze aan u. De luxe zit bij ons dus niet alleen in de auto zelf, maar ook in de manier waarop u de keuze voor uw droomauto maakt.

Een groot aanbod

Wij hebben veel exclusieve auto’s voor u te koop. In onze showroom vindt u tweedehands auto’s van veel verschillende kwaliteitsmerken. Van Mercedes tot Porsche en van comfort tot snelheid, we hebben altijd wel een bijpassende optie voor uw wensen. Voor een overzicht van alle occasions kunt u kijken op de website, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom!

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
Bekijk ons aanbod