Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Groot aanbod luxe occasions voor scherpe prijzen!

U zoekt een exclusieve tweedehands auto voor een aantrekkelijke prijs? JHL Automotive heeft een groot aanbod in luxe occasions van onder andere BMW, Audi en Mercedes. Door onze slimme inkooptechniek en kennis van de markt krijgt u bij ons een kwaliteitsauto voor een verrassend scherpe prijs. Staat uw droomauto er ook tussen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee!

Uw droomauto is een occasion

Een goede exclusieve auto hoeft niet nieuw te zijn. Onze luxe occasions zijn vaak jong en altijd in topconditie. Door onze passie en ons oog voor goede occasions, hebben wij een showroom vol met de meest uiteenlopende auto’s. Karaktervolle auto’s die exclusief zijn en de beleving van luxe en kwaliteit hebben. De kans is dus groot dat uw droomauto bij ons in de showroom in Hoogeveen staat en we helpen u graag in uw zoektocht!

Bekijk ons aanbod

Goed inkopen, goede prijs

We staan er bij JHL Automotive om bekend dat onze luxe occasions scherp geprijsd zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring met het inkopen van onder andere BMW’s en het aanbieden van lease mogelijkheden, weten wij hoe de markt werkt. Daardoor weten wij kwaliteitsauto’s in te kopen voor een mooie prijs en dat merkt u!

Een familie met een missie

JHL Automotive is een echt familiebedrijf. Vader Henk, zoon Jack en zwager Luca zorgen er dagelijks voor dat mensen hun droomauto vinden. Naast de slimme inkoop van luxe occasions, zorgen zij ook voor een fijne en succesvolle zoektocht naar uw nieuwe auto. Vanuit hun passie voor luxe tweedehands occasions willen ze elke dag nieuwe mensen kennis laten maken met de luxe en comfort van een van goede auto. Dus wanneer begint onze zoektocht naar uw droomauto?

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
Bekijk ons aanbod