Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Groot aanbod scherp geprijsde exclusieve occasions

Bent u op zoek naar die ene unieke droomauto? Wat dacht u van één van onze exclusieve occasions? We hebben een ruim aanbod aan luxe en bijzondere tweedehands auto’s. Door onze kennis van de markt en slimme inkooptechniek, kunnen we gebruikte auto’s van onder andere Audi, Porsche en BMW voor aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Een exclusieve auto voor een eerlijke prijs

Voor de auto die u altijd al heeft willen rijden, hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. Nieuw een auto aanschaffen is vaak een prijzige aangelegenheid, zeker als u een exclusieve auto wilt rijden. Een exclusieve occasion van JHL Automotive is dan de ideale uitkomst. We hebben een groot aanbod aan jonge occasions in erg goede staat, voor een eerlijke prijs.

Bekijk ons aanbod

Exclusieve occasions die voelen alsof ze nieuw zijn

Wij zorgen ervoor dat onze exclusieve occasions altijd in een perfecte staat zijn, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare auto. Bij het inkopen van onze auto’s kijken we naar mogelijke risico’s, zodat u ook niet voor verrassingen komt te staan. Ons aanbod bestaat uit jonge luxe auto’s, maar ook goed onderhouden oudere sportwagens. Kijk bij ons actuele aanbod voor de auto die bij u past of maak direct een afspraak!

Voorkeur voor financieren of leasen? Dit is bij ons mogelijk!
Bekijk ons aanbod