Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

JHL Automotive: Exclusieve auto dealers met een passie!

U wilt een exclusieve auto rijden voor een scherpe prijs? Onze exclusieve auto dealers hebben een passie voor aantrekkelijk geprijsde occasions, die voldoen aan uw idee van luxe en comfort. Doordat we slim inkopen, kunnen we u helpen aan een jonge tweedehands auto met de betrouwbaarheid van een nieuwe auto.

 

U wilt een auto met klasse, dat snappen wij

We hebben een groot assortiment in unieke auto’s van merken als BMW, Volkswagen en Audi. Auto’s met een betrouwbaar karakter, maar ook auto’s met uitstraling en vermogen. Als exclusieve auto dealers snappen wij maar al te goed dat dit belangrijk is. We helpen u graag aan die ene auto die voor u de ideale mix heeft tussen prestatie en comfort. Vanuit onze eigen passie kunnen we u mooie jonge occasions laten zien en de kans is groot dat u bij ons die ene auto weet te vinden.

Bekijk ons aanbod

Een exclusieve auto, voor een zeldzame prijs

Wij zijn één van de weinige exclusieve auto dealers waar u zo’n eerlijke prijs betaalt. Wij kunnen auto’s aanbieden tegen deze prijzen, omdat wij een uitgekiend inkoopbeleid hebben. Door de jarenlange ervaring met het inkopen van BMW’s en het aanbieden van leaseconstructies, weten wij precies hoe de markt in elkaar zit. We weten waaraan een goede occasion moet voldoen, waardoor we naast betrouwbaarheid ook een goede prijs kunnen garanderen.

Een familiebedrijf met passie

Maar wie zijn dan die exclusieve auto dealers? Dat zijn vader Henk, zoon Jack of zwager Luca. JHL Automotive is dus een echt familiebedrijf en dat merkt u. Naast de gedeelde passie en ervaring, staat JHL Automotive bekend om een goede service en een fijne zoektocht naar uw droomauto. Elke dag zoeken wij voor u nieuwe verrassende auto’s en elke dag helpen we nieuwe mensen aan een auto met luxe en comfort. Wij zijn exclusieve autodealers met passie voor uw auto. Wanneer komt u langs in onze showroom?

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
Bekijk ons aanbod