Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

JHL Automotive is dé exclusieve autodealer van Nederland

Wilt u een luxe bijzondere auto rijden voor een eerlijke prijs? JHL Automotive is de exclusieve autodealer die u zoekt! In onze showroom in Hoogeveen hebben wij ruime keuze uit nieuwe en tweedehandsauto’s van topmerken als BMW, Mercedes en Audi. Met onze ervaring en passie weten wij goede occasions voor een scherpe prijs in te kopen. Daarom is JHL Automotive een gevestigde naam in de autobranche. En de plek om uw zoektocht naar een luxe auto te beginnen.

Uw droomauto vinden we samen

Als exclusieve autodealer weten wij als geen ander waar een goede auto aan moet voldoen. Onze auto’s beschikken over comfort, luxe en uitstraling. Door de uiteenlopende keuze is de kans groot dat uw auto ertussen zit. We luisteren graag naar uw wensen en zoeken daar een auto bij die niet op elke straathoek te zien is. Wij onderscheiden ons dagelijks door de mix van goede service en een bijzonder scherpe prijs.

 

Bekijk ons aanbod

De exclusieve autodealer voor occasions

De focus van JHL Automotive ligt op het inkopen van jonge kwalitatieve occasions van luxe merken. Om die reden zijn wij een exclusieve autodealer die de beste auto’s kan aanbieden voor aantrekkelijke prijzen. Door onze kennis van de markt, weten wij auto’s in te kopen die niet onder doen voor een nieuwe. Ons wagenpark bestaat hierdoor uit veel verschillende merken in verrassende uitvoeringen.

één familie, één passie

Een hechte familieband en een gezamenlijke passie, zorgt ervoor dat JHL Automotive dé exclusieve autodealer van Nederland is. Het begon met de inkoop van onder andere BMW’s en het aanbieden van verschillende lease opties. Door de jarenlange ervaring van vader Henk, zoon Jack en zwager Luca, komt nu samen in de zoektocht naar uw luxe occasion. Goede tweedehandsauto’s inkopen is een vak apart, maar door die familieband en ervaring, weet JHL Automotive altijd betrouwbare auto’s met karakter aan te bieden.

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
Bekijk ons aanbod