Weg om de Oost 10, Hoogeveen     0528 217 300

Luxe auto kopen? Wij hebben topkwaliteit occasions!

U wilt een auto met comfort en klasse? Bij ons kunt u een luxe auto kopen tegen een bijzonder scherpe prijs. JHL Automotive koopt exclusieve jonge occasions in die uniek en betrouwbaar zijn. We hebben een groot aanbod in kwaliteitsauto’s van merken zoals Audi. BMW en Mercedes. Uw droomauto is misschien wel dichterbij dan u denkt! Wij helpen u graag met een passend advies en kijken samen naar de financieringsmogelijkheden.

 

Occasions die voelen als nieuw

Door onze ervaring met het inkopen van occasions en de passie voor luxe auto’s, hebben wij altijd een bijzonder aanbod in auto’s van hoge kwaliteit. Ons wagenpark bestaat niet alleen uit occasions die betrouwbaar zijn, maar bij ons kunt u een luxe auto kopen die echt exclusief en karaktervol is. Vaak zijn de occasions jong en in perfecte staat, waardoor ze als nieuw aanvoelen.

 

Bekijk ons aanbod

De klasse die u wilt, voor een verrassende prijs

Een luxe auto kopen hoeft dus niet te betekenen dat u een nieuwe auto moet aanschaffen. Het grote voordeel van JHL Automotive is de zeer scherpe prijs die u betaalt voor onze occasions. Dankzij ons uitgekiende inkoopbeleid en diverse leaseconstructies, kunnen we de prijs die u betaalt verrassend laag houden.

De luxe van een familiebedrijf

JHL Automotive is een familiebedrijf waar uw zoektocht naar de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit succesvol afgerond zal worden. Want een luxe auto kopen kunt u het beste doen bij vader Henk, zoon Jack en zwager Luca. Samen hebben zij een berg ervaring in het inkopen van auto’s en werken met leaseconstructies. Voeg daar nog eens hun enorme passie en doorzettingsvermogen aan toe en u weet dat u in Hoogeveen uw zoektocht naar een droomauto moet beginnen. Komt u snel langs in onze showroom?

Uw auto financieren? Kijk eens op Max-lease.nl!
Bekijk ons aanbod